Zu kaçıncı haftada bilmiyor çünkü morali bozuk!

Uzun zamandır yazamadım. Bunun da sebebi yazmaya değer birşey olmaması. Evet tahmin ettiğiniz gibi kilo veremedim. Neredeyse 1 aydır aynı kiloda kaldım. Vücudum doğru olmasada şu an olduğum kiloyu ideal kilom sanıyormuş ve bırakmak istemiyomuş. Off ya off! Moral bozuk tabii yazmak da insanın içinden gelmiyor. Şu kilodan bir düşebilsem gerisi kolaymış. İyi haberlerimi bekleyin!
1 comments

1 Yorumlar:

Blogger SUNSHINE dediki...

sizden haber aldigima cok sevindim. Bence de shekerin dedigi gibi fazla kilonuz yok.

bu arada pes etmiyip devam ettiginiz icin tebrikler. Ben gecen hafta lahana diyetinin ardindan en saglikli diyet sizinki oldugu icin bu hafta onu yapiyorum simdilik iyi gidiyor onumuzdeki pazartesi tartilacagim bakalim ne olcak

bu arada diyet iyi yada kotu gitsede bence sayfasiniza yazarsaniz cok iyi cunku aslinda insanin en cok o zaman destege ihtiyaci oluyor ama bende oyle yapiyorum cok yedigim zamanlar sucluluk duygusuyla hic bir diyet bloguna bakamiyorum.

isin zor kismindasin ama ben basaracagina inaniyorum bende sizin gibi diteyisyene giderken 3 hafta kilo verememistim ama diyetisyenin programi bittikten sonra kendi kendime 5 kilo vermistim. Diyetin aynisini yapmadan ama kontrollu yiyerek kendi kendine oldu. Bende sasirmiatim.

BU kilolardan kurtulacagiz bazen kolay ama bazen zor.

23 Kasım, 2005  

Yorum Gönder

<< Home